KONSULENTER

THOMAS GUNDEL

IT Crew er grundlagt af Thomas Gundel, der har mere end 20 års erfaring fra IT branchen – herunder 7 år hos IBM. Thomas har en bred erfaring med store IT projekter i den offentlige- og private sektor. Han dækker både forretningsorienterede områder indenfor strategi, rådgivning, forretningsmodellering, udbud, anskaffelse og kravspecifikation såvel som tekniske områder indenfor IT Arkitektur, SOA, sikkerhed, GDPR, teknisk projektledelse mv.

Thomas er ekspert indenfor brugerstyring, føderationer og sikkerhedsarkitektur, hvor han bl.a. har været hovedforfatter på de fællesoffentlige standarder (OIOSAML, OIO IDWS), har designet og kravspecificeret den fællesoffentlige brugerstyringsløsning (NemLog-in) og fuldmagtsløsning (Digital Fuldmagt), har været sikkerhedsarkitekt på KOMBIT’s rammearkitektur samt udarbejdet den tværgående sikkerhedsmodel for Grunddataprogrammet. Thomas har endvidere været hovedskribent på NSIS – National Standard for Identiteters Sikringsniveauer og deltaget i forhandling og udmøntning af eIDAS forordningen.

Thomas er oprindeligt uddannet cand. scient. i Datalogi fra Københavns Universitet og har senere suppleret med en lang række kurser og certificeringer – herunder CISSP, Scrum Master, DPO og Certified SAFe 4 Agilist.